0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות

        מרק לחשו

        מרק לחשו – מרק סולת מרוקאי

        מרק לחשו
        מרק לחשו

        מצרכים:

        • הרבה שום מגורד וכתוש (כמה הרבה? בין 5 ל-10 שיני שום)
        • חצי צרור כוסברה קצוץ דק
        • רבע כוס שמן
        • 1 כף אבקת מרק עוף פרווה
        • 1 כפית כורכום
        • חצי כף מלח
        • פלפל שחור
        • מים פושרים
        • 1 וחצי כוס סולת

        אופן הכנה:

        1. בסיר שמים את השמן ושיני השום הכתושים ומטגנים ממש כדקה שתיים על אש נמוכה (לא לשרוף ולהיות ליד זה)
        2. נוסיף לסיר את כל שאר המרכיבים. ללא הסולת!
        3. מומלץ לשים את התבלינים בכוס ולשים מים חמים כדי שיימסו ואז להכניס לסיר.
        4. נוסיף את המים כחצי גובה מהסיר
        5. בעזרת מטרפה או מזלג נערבב את התכולה של הסיר.
        6. נוסיף את הסולת ונמשיך לערבב
        7. נבשל כמה דקות עד שהמרק מסמיך מעט, נטעם ונתקן תיבול אם יש צורך
        8. בתיאבון

         

        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות