0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות

        מתכוןעוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות (רמת מתקדמים)

        מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות (רמת מתקדמים)

        מצרכים:

        • ¾ 2 כוסות קמח לכל מטרה
        • 1 כף קורנפלור
        • 1 כפית סודה לשתייה
        • 1 כוס חמאה חומה ומקוררת – חמאה חומה (אגוזית)
        • ¾ כוס סוכר חום כהה
        • ½ כוס סוכר לבן
        • 1 כפית מלח
        • 2 כפיות תמצית וניל
        • 2 ביצים
        • 2 כוסות שוקולד צ'יפס מריר
        • 1 כוס חתיכות שוקולד חלב

        הוראות:

        1. מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס.
        2. בקערה קטנה, מערבבים את הקמח, הקורנפלור והסודה לשתייה.
        3. בקערה גדולה, מקציפים את החמאה החומה והסוכרים עד לקבלת תערובת קרמית.
        4. מוסיפים את המלח, תמצית הווניל והביצים, ומערבבים היטב.
        5. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהכל מתאחד.
        6. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס וחתיכות השוקולד חלב.
        7. מכדררים את הבצק לכדורים גדולים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
        8. אופים 14-16 דקות עד שהעוגיות זהובות קלות בקצוות אך עדיין רכות במרכז.
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות