מתכון בצק פיצה ללא גלוטן

מתכון בצק פיצה ללא גלוטן

מצרכים:

  • 2 וחצי כוסות קמח ללא גלוטן
  • 2 ורבע כפיות שמרים יבשים פעילים
  • 1 כוס מים חמים (45°C)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת קסנטן (קסנטאן גם בחנויות התבלינים)

הוראות:

  1. ממיסים את השמרים והסוכר במים החמים ומניחים לתפיחה למשך 5 דקות.
  2. מערבבים קמח ללא גלוטן, מלח ואבקת קסנטן בקערה גדולה.
  3. יוצרים גומה במרכז ושופכים פנימה את תערובת השמרים והשמן.
  4. לשים את הבצק עד שהוא חלק, כ-5 דקות. אם הבצק דביק, מוסיפים מעט קמח.
  5. מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת לחה. מניחים לתפוח במקום חמים למשך 30 דקות.
  6. מרדדים לעובי הרצוי ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
  7. מוסיפים את התוספות הרצויות ואופים בתנור שחומם מראש ל-220°C למשך 12-15 דקות.
0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות