מתכון לכדורי שוקולד

מצרכים:

  • 200 גרם שוקולד מריר (70% קקאו)
  • 100 גרם חמאה
  • 1/4 כוס קקאו איכותי
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • רבע כפית מלח
  • 1/4 כוס סוכר דמררה (אפשר גם סוכר לבן)
  • כוס ורבע קורנפלקס או פיצפוצי שוקולד קטנטנים או שברי ביסקוויטים פתי בר

הוראות:

  1. מטגנים את השוקולד והחמאה בסיר בטמפרטורה נמוכה עד שהם נוזלים.
  2. מסירים מהלהבה ומוסיפים את הקקאו, התמצית הווניל, המלח והסוכר. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הקורנפלקס או ו והביסקוויטים ומערבבים עד שהם מתערבבים היטב בתערובת השוקולד.
  4. מניחים את התערובת בקירור לכשעה להתייצבות.
  5. לאחר ההתייצבות, מצורפים בידיים לכדורים בגודל של כדורי גולף ומניחים על גבי טבלית אפייה מרופדת בניילון או בנייר אפייה.
  6. מעבירים את הכדורים למקרר להתייצבות מוחלטת למשך שעתיים לפחות. ניתן לבזוק פתיתי קוקוס אם אתם אוהבים
  7. הגיע הזמן לטעימה!
0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות