מצרכים:
- 200 גרם שוקולד מריר (70% קקאו)
- 100 גרם חמאה
- 1/4 כוס קקאו איכותי
- 1/4 כפית תמצית וניל
- רבע כפית מלח
- 1/4 כוס סוכר דמררה (אפשר גם סוכר לבן)
- כוס ורבע קורנפלקס או פיצפוצי שוקולד קטנטנים או שברי ביסקוויטים פתי בר
הוראות:
- מטגנים את השוקולד והחמאה בסיר בטמפרטורה נמוכה עד שהם נוזלים.
- מסירים מהלהבה ומוסיפים את הקקאו, התמצית הווניל, המלח והסוכר. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
- מוסיפים את הקורנפלקס או ו והביסקוויטים ומערבבים עד שהם מתערבבים היטב בתערובת השוקולד.
- מניחים את התערובת בקירור לכשעה להתייצבות.
- לאחר ההתייצבות, מצורפים בידיים לכדורים בגודל של כדורי גולף ומניחים על גבי טבלית אפייה מרופדת בניילון או בנייר אפייה.
- מעבירים את הכדורים למקרר להתייצבות מוחלטת למשך שעתיים לפחות. ניתן לבזוק פתיתי קוקוס אם אתם אוהבים
- הגיע הזמן לטעימה!