מתכון לפנקייק

מתכון פנקייק
מתכון פנקייק

הפנקייק, המוכר גם כקרפ, הוא מאכל שהתפשט ברחבי העולם והפך לאחד מהמנות האהובות ביותר בארוחות הבוקר ואפילו בארוחות הערב.

מצרכים:

  • 1 1/2 כוסות קמח
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 1/4 כוס חלב
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן
  • 1/2 כפית תמצית וניל

הוראות:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח והסודה לשתייה.
  2. בקערה נפרדת, מערבבים את החלב, הביצה, השמן ותמצית הווניל.
  3. מוסיפים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה ומערבבים עד שהתערובת ישנה לאחידות.
  4. מחממים מחבת לאפייה על להבה בינונית-נמוכה ומשמנים אותה טיפה.
  5. יוצקים כוס ממנה על המחבת החמה ומשטחים אותה.
  6. כשהפנקייק מתייצב בחלקו התחתון ויש בו בועות בחלקו העליון, הופכים אותו ואופים גם מהצד השני עד שהוא משנה צבע לזהבי.
  7. מעבירים לצלחת ומגישים עם דגני גרנולה, פירות, דבש או כל מה שאתם אוהבים.

הפנקייק הוא מנה מוכרת ואהובה ברחבי העולם, והוא ניתן להתאים לטעמים ותרבויות שונות. זהו מנה פשוטה שמתאימה לכל שעות היום ולכל הגילאים. אז אם אתם מחפשים מנה טעימה ופשוטה להכנה, הפנקייק הוא בחירה מושלמת!

0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
      cookandshoot.co.il logo

      צרו איתנו קשר

      עקבו אחרינו ברשתות החברתיות