0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות

        מתכון מרק אפונה

        מתכון מרק אפונה

        מתכון מרק אפונה
        מתכון מרק אפונה

        מרכיבים:

        • 1 קילו אפונה מפוצלת מיובשת (אפונה שבורה ל-2)
        • 2 כפות שמן זית
        • 1 בצל קטן, חתוך לקוביות
        • 1 גבעול סלרי, חתוך לקוביות
        • 1 כוס גזר חתוך לקוביות
        • 2-4 שיני שום, קצוצות
        • 1 כפית טימין מיובש
        • 6 כוסות מרק ירקות או עוף
        • 1 עלה דפנה
        • מלח ופלפל לפי הטעם

        הוראות הכנה:

        1. שוטפים את האפונה המפוצלת ומסירים כל פסולת.
        2. בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים כ-5 דקות עד לריכוך.
        3. מוסיפים שום, טימין ומערבבים עוד דקה.
        4. יוצקים את המרק, מוסיפים את האפונה ועלה הדפנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-1.5 שעות עד שהאפונה רכה.
        5. מסירים את עלה הדפנה ומתבלים במלח ופלפל. מגישים חם.
        6. מומלץ להוסיף קרוטונים!
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות