מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס עם אגוזים (רמת ביניים)
מצרכים:
- 2 וחצי כוסות קמח לכל מטרה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כפית מלח
- 1 כוס חמאה רכה
- ¾ כוס סוכר לבן
- ¾ כוס סוכר חום כהה
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
- 2 כוסות שוקולד צ'יפס
- 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים
הוראות:
- מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס.
- בקערה קטנה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
- בקערה גדולה, מקציפים את החמאה והסוכרים עד לקבלת תערובת קרמית.
- מוסיפים את תמצית הווניל והביצים, ומערבבים היטב.
- מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהכל מתאחד.
- מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס ואגוזי הפקאן.
- מכדררים את הבצק לכדורים בינוניים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 12-14 דקות עד שהעוגיות זהובות קלות בקצוות.