מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות (רמה מתחילים)
מצרכים:
- 2 ורבע כוסות קמח לכל מטרה
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1 כוס חמאה רכה
- חצי כוס סוכר לבן
- 1 כוס סוכר חום כהה
- 1 כפית מלח
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 ביצים
- 2 כוסות שוקולד צ'יפס
הוראות:
- מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט).
- בקערה קטנה, מערבבים את הקמח והסודה לשתייה.
- בקערה גדולה, מקציפים את החמאה והסוכרים עד לקבלת תערובת קרמית.
- מוסיפים את המלח, תמצית הווניל והביצים, ומערבבים היטב.
- מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהכל מתאחד.
- מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס.
- מכדררים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות זהובות קלות בקצוות.