0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות

        מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות

        מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות (רמה מתחילים)

        מצרכים:

        • 2 ורבע כוסות קמח לכל מטרה
        • 1 כפית סודה לשתייה
        • 1 כוס חמאה רכה
        • חצי כוס סוכר לבן
        • 1 כוס סוכר חום כהה
        • 1 כפית מלח
        • 2 כפיות תמצית וניל
        • 2 ביצים
        • 2 כוסות שוקולד צ'יפס

        הוראות:

        1. מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט).
        2. בקערה קטנה, מערבבים את הקמח והסודה לשתייה.
        3. בקערה גדולה, מקציפים את החמאה והסוכרים עד לקבלת תערובת קרמית.
        4. מוסיפים את המלח, תמצית הווניל והביצים, ומערבבים היטב.
        5. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהכל מתאחד.
        6. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס.
        7. מכדררים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
        8. אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות זהובות קלות בקצוות.
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות