מתכון עוגת שוקולד קלה ומהירה (מתחילים)

מתכון עוגת שוקולד קלה ומהירה (מתחילים)

מצרכים:

  • ¾ 1 כוסות קמח לכל מטרה
  • 2 כוסות סוכר
  • ¾ כוס קקאו לא ממותק
  • 1 וחצי כפיות אבקת אפייה
  • 1 וחצי כפיות סודה לשתייה
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כוס חלב
  • חצי כוס שמן צמחי
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס מים רותחים

הוראות:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית אפייה עגולה בגודל 23 ס"מ.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הסוכר, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
  3. מוסיפים את הביצים, החלב, השמן ותמצית הווניל, ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
  4. מוסיפים את המים הרותחים באיטיות ומערבבים עד שהבלילה הופכת דלילה.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה ומשטחים אותה בעדינות.
  6. אופים 30-35 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא נקי.
  7. מקררים את העוגה בתבנית למשך 10 דקות, ואז מעבירים לרשת קירור להשלמת הקירור.
0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות