פסטה ברוטב עגבניות ובזיליקום

פסטה ברוטב עגבניות ובזיליקום
פסטה ברוטב עגבניות ובזיליקום

הנה מתכון ל"פסטה עם רוטב עגבניות ובזיליקום":

מצרכים:

  • 400 גרם פסטה (אפשר לבחור סוג פסטה שאתם אוהבים)
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות קצוצות בזיליקום טרי
  • 2 כפות קצוצות פטרוזיליה טרייה
  • 2 כפות שטוחות גבינת פרמזן קצוצה
  • 2 כוסות רוטב עגבניות מרוסקות (אפשר לקנות מוכן או להכין בעצמכם)
  • 2 כפות רסק עגבניות מרוכז
  • 2 כפות קצוצות שום
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות:

  1. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות המופיעות על החבילה. כשהפסטה מוכנה, סננו אותה מהמים ושימו בצד.
  2. בסיר גדול, מחממים את השמן זית על להבה בינונית. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים לכ-30 שניות עד שהשום משנה צבעו. זהירות לא לשרוף
  3. מוסיפים את רוטב העגבניות והרסק עגבניות לסיר ומבשלים על להבה נמוכה-בינונית למשך 15-20 דקות.
  4. מוסיפים את הבזיליקום והפטרוזיליה הקצוצים לרוטב. מערבבים היטב.
  5. מוסיפים את הפסטה לתוך הסיר ומערבבים עד שהפסטה מכוסה באופן אחיד ברוטב.
  6. מוסיפים את הגבינת פרמזן ומערבבים שוב עד שהגבינה מתמזגת עם הרוטב.
  7. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  8. מגישים את הפסטה בקערות אישיות ומפזרים מעל קצת פטרוזיליה וגבינת פרמזן קצוצים לקישוט.

מוזגים כוס יין אדום ומגישים עם לחם טרי. תיהנו מהפסטה הטעימה!

0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות