מתכון בצק פיצה בסיסי (מתחילים)

מתכון בצק פיצה בסיסי (מתחילים)

מצרכים:

  • 2 ורבע כפיות שמרים יבשים פעילים
  • 1 וחצי כוסות מים חמים פושרים (45°C)
  • 3 וחצי כוסות קמח לכל מטרה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית סוכר

הוראות:

  1. ממיסים את השמרים והסוכר במים החמימים ומניחים לתפיחה למשך 10 דקות.
  2. מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה. יוצרים גומה במרכז ושופכים פנימה את תערובת השמרים והשמן.
  3. לשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש, כ-10 דקות. אם הבצק דביק, מוסיפים מעט קמח.
  4. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו, כ-1 עד 1 וחצי שעות.
  5. מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים לעובי הרצוי ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
  6. מוסיפים את התוספות הרצויות ואופים בתנור שחומם מראש ל-220°C למשך 15-20 דקות.
0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות