מתכון בצק פיצה מחמצת (מתקדמים)

מתכון בצק פיצה מחמצת (מתקדמים)

מצרכים:

  • 1 כוס מחמצת פעילה
  • 1 כוס מים פושרים
  • 2 וחצי כוסות קמח לחם
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפיות מלח

הוראות:

  1. מערבבים את המחמצת עם המים בקערה גדולה עד שהמחמצת נמסה.
  2. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצר בצק רך.
  3. מוסיפים שמן זית ומלח ולשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש, כ-10 דקות.
  4. מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח במקום קריר (לא במקרר) למשך 8-12 שעות.
  5. מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים לעובי הרצוי ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
  6. מוסיפים את התוספות הרצויות ואופים בתנור שחומם מראש ל-250°C למשך 10-12 דקות.
0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות