מתכון לקרפ

מתכון קרפ
מתכון קרפ

מצרכים:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 1/4 כוסות חלב
  • 2 כפות חמאה מומסת

הוראות:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח.
  2. בקערה נפרדת, מקציפים את הביצים במטרפה עם תמצית הווניל.
  3. מוסיפים את הביצים המוקצפות לתערובת היבשה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את החלב וממשיכים לערבב עד שהתערובת חלקה.
  5. ממיסים את החמאה בסיר קטן על להבה נמוכה ומוסיפים אותה לתערובת הקרפים. מערבבים עד שהתערובת אחידה.
  6. מחממים מחבת נונסטיק – שעליה לא נדבק דבר (כמו מחבת טפלון) על להבה בינונית.
  7. נשמן את המחבת בקמצוץ שמן.
  8. יוצקים כף קטנה של תערובת הקרפ למחבת החמה ומשטחים אותה היטב כך שהקרפ יהיה דק ואחיד.
  9. מבשלים את הקרפים עד שהם מתייצבים בצדדים ומתייצבים גם באמצע הקרפ. זה יקח כ-2-3 דקות מכל צד.
  10. לוקחים את הקרפ מהמחבת ומניחים אותם על צלחת או צלחות קרות. מומלץ להניח ניילון אפייה בין שכבות הקרפ כדי שלא ידבקו.
  11. עכשיו אתם מסודרים להוסיף את מילויי הקרפ לבחירתכם, כמו קרם נוטלה, ריבה, או אפשר גם לשים פירות וקצת סוכר מתוק.
 
 
0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
        cookandshoot.co.il logo

        צרו איתנו קשר

        עקבו אחרינו ברשתות החברתיות